ارزش غذایی تخم مرغ

ارزش غذایی تخم مرغ  شرکت تعاونی مرغداران مراغه
... 1404/08/18 0

ارزش غذایی تخم مرغ

مهم‌ترین خاصیت شگفت‌انگیز تخم مرغ، تنوع مواد مغذی موجود در آن است که برای سلامتی بدن ضروری می‌باشد و آن را به یک سوپر غذا تبدیل کرده است. پروتئین موجود در تخم مرغ حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است که بدن نمی‌تواند آن را تولید کند و باید از طریق غذا تامین شود. لازم به ذکر است این پروتئین‌ها برای ترمیم و ساخت سلول‌های بدن بسیار مهم می‌باشند.

علاوه بر پروتئین، که از مهمترین فواید تخم مرغ است. این سوپر فود خوشمزه، حاوی چربی‌های سالم، به ویژه اسیدهای چرب امگا-3 می‌باشد. امگا-3 در سلامت قلب و عروق و همچنین کاهش التهاب و بهبود عملکرد مغز نقش مهمی دارد. 

تخم مرغ منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها مانند لوتئین و زاگزانتین می‌باشد، که برای سلامت چشم‌ها مفید هستند و می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های چشمی مانند آب مروارید را کاهش دهند

همانطور که گفتیم تخم مرغ یک سوپر غذا است و مواد مغذی فراوانی دارد. یک تخم مرغ متوسط حدود۷۰ کالری دارد و حاوی ۶ گرم پروتئین با کیفیت بالا می‌باشد.  همچنین حاوی ویتامین A، ویتامین D، ویتامین E و ویتامین K می‌باشد.  ویتامین A برای حفظ سلامت پوست و بینایی مفید است، ویتامین D نقش مهمی در سلامت استخوان‌ها و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، ویتامین E به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی عمل می‌کند و ویتامین K برای انعقاد خون و سلامت استخوان‌ها ضروری است.

اگر به دنبال مواد معدنی در یک ماده غذایی هستید، تخم مرغ منبع خوبی از مواد معدنی مانند آهن، فسفر، سلنیوم و روی است. آهن برای تولید هموگلوبین و حمل اکسیژن در خون ضروری است. فسفر برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها و همچنین تولید انرژی مورد نیاز است. سلنیوم به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و به حفظ عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کند. روی نیز برای تقویت سیستم ایمنی، بهبود زخم‌ها و تولید DNA و پروتئین‌ها ضروری است

امتیاز:
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
دیدگاه شما